top of page
Wellnesscoach

Yoga för öppet Hjärta

Tisdagar kl 09:30 - 10:30

En mysig klass som väcker kroppen mjukt med andning och rörelse - Klassen ger dig de bästa möjligheterna att möta dagen med ett öppet hjärta. När ditt hjärta är öppet har du det lättare att möta andra där dem är, lättare att se lösningar i vardagen och framför allt lättare att prioritera dig själv under dagen. Vi använder oss av Bolster, block och filtar.

meditation Class

Yoga för Nybörjare

Kurs på 6ggr - Kursstart i omgångar

Alla Hjärtayogas klasser välkomnar nybörjare, men med den här kursen så vill vi ge dig, som inte gått så mycket på yoga, trygghet i att få vara just nybörjare.
I ett lugnt tempo går vi igenom andning, rörelser, lite bakgrund om yoga och ger dig verktyg att ta med yoga in i vardagen.

Warrior One

Yoga för härligt Flow

Tisdagar 18:30 - 19:30

Känner du dig ibland trött och orkeslös när din vardag bara går på rutin? Det kan vara:
*Din kropp behöver röra sig
*Ditt sinne behöver stimuleras
*Din själ vill ha ett syfte

Yoga för härligt Flow är en rörlig yoga där vi medvetet skapar ett härligt flöde och låter det sprida sig i hela kroppen. Vi blir närvarande, grundade och lämnar plats för närvaro

mediterar

Yoga för lugnt Sinne

Onsdagar 19:15 - 20:15

Upplever du dig stressad och splittrad? Kanske har du svårt att sova eller önskar mer ro? Vi ger dig en stunds återhämtning med yin mitt i veckan - med utvalda positioner från yinyoga och en längre avslappning minskar stress, ökar din närvaro och som de flesta upplever förbättrar sömnen.

Hopfällbar yogamatta

Kurs Pilates Flow

KURS på 6ggr Torsdagar 18.00 - 19.00

Önskar du dig en starkare Core? Känner du dig svag eller ont i ryggen kanske? Önskar du bättre hållning? Här stärker och tonar vi kroppen, ökar din flexibilitet och ditt välmående med hjälp av Pilates på matta i ett härligt flow. Vi jobbar inifrån ditt center och ut för en starkare och smidigare kropp, alltid efter din nivå.

Barn ' s Pose

Yoga för Lugn

Torsdagar 18:00 - 19:00

Är du också en person med mycket tankar och funderingar? Kanske känner du igen dig att när du får en lugn stund så tar tankarna ännu mer plats? Intuitiv Yoga där hjärtat och kroppen får leda dig genom klassen i ett lugn skönt flow. Fokus på vad som känns rätt istället för hur tanken tycker att det ska se ut. En klass där rörelserna får följa ditt andetag för medveten närvaro och återhämtning.

Warrior Two

Freepower

Söndagar 09:30 - ca 10:20

En klass för hetta, yang och pondus. Låt explosivitet och kraft möta mjukhet och stillsamhet i ett format där just blandningen är tjusningen. Med stora, raka och utåtriktade rörelser är Freepower både frigörande och energigivande för både kropp och sinne - en riktigt härlig klass!

IMG_0172.jpg

Holistisk Life Coach

Coaching 45 min

Som holistisk life coach kan jag hjälpa dig att både hitta din vision och att bidra till att den blir verklig. Inom dig bor en fantastisk styrka och den enda som vet hur din väg ska se ut är du själv. Jag hjälper dig att skapa det utrymme som behövs för att du ska få en ökad förståelse för dig själv, lyssna till vad du egentligen vill och vad som är värdefullt för dig.

Jag använder mig av avslappning, intuition och visualiseringsövningar för att du ska få möjlighet att lyssna till dig själv. Med kraftfulla, öppna frågor och ett aktivt lyssnande får du mer medvetenhet och kommer närmre dig själv. På så vis kan jag stärka ditt självförtroende, självkänsla samt egenvärde om det behövs.

Mor och son på yogamatta

Yoga för Förälder/Bebis

Maila för intresse - Kurs - Event

Denna yogan ger dig en möjlighet att få pausa, vara närvarande, mjuka upp och stärka upp medan er bebis är med. Vi lyssnar till vad din bebis vill - ligga bredvid, vara med på mattan eller äta ”lunch”. Mysigt, kravlöst o man kan vila en timme om det är det man behöver mest!

*Vagn, babyskydd, på filt eller på din matta - vad som passar er bäst. Lokalen är ej krypsäker. Välkommna tidigast 8 veckor efter förlossning.

17923512455181669.jpg

Familjeyoga

Maila gärna för intresse - Kurs - Event

Familjeyogaklass
Yogan riktar sig till ca ”året du fyller 6”~10år. En kravlös, enkel yoga tillsammans med vuxen (som kommer att förvandlas till ett barn;) 
Det innehåller en yogasaga med avslappning, dra yogakort och lite parövningar i ca 45min - supermysigt! Man bokar 1 plats och skriver i meddelande om ni är fler än ett barn med.

Barn i yogaklass

Certifierad Barnyogalärare

Maila gärna för intresse - Kurs - Event

BarnYoga är en enkel lekfull yoga som får barnen att röra på sig, vara kreativa, leka och lära sig verktyg som de kan använda sig av i vardagen. Fokus ligger på att må bra, varva ner och använda kroppen fysiskt - helt utan prestation och barnen får vara precis som de är!

yoga Class

Certifierad Tonårsyogalärare

Maila gärna för intresse - Kurs - Event

Yoga ger tonåringar en stund för inre ro och helt utan prestation. Vi övar oss i acceptans och medveten närvaro. Vi bygger en positiv gemenskap i gruppen och påminner oss om att vi är bra – precis som vi är!

Genom att träna kroppsmedvetenhet genom fysiska sekvenser, andningsövningar och avslappningsövningar förbättras möjligheterna att hantera stress, förbättra sömn, öka koncentrationen och behålla/öka fysisk rörlighet i vardagen.

Yoga Deltagare

Yoga för Nyfikenhet

Maila gärna för intresse - Kurs - Event

Var vill vi ha våra händer när vi gör yoga? Hur vill vi jobba med nedåtgående hund? Vad är en Chaturanga? Eller vad är skillnaden mellan Krigare I, Krigare II och Krigare III?
Vi går igenom en sekvens av positioner med olika tema och man har chans att känna in sig själv och ställa frågor av nyfikenhet. Upplagd som en öppen kurs under sommaren, alla kort kan boka som vanligt.

utomhus Yoga

Yoga för Företag/Grupper

Maila gärna för intresse - Kurs - Event

Skulle du vilja ha en hållbar arbetsplats? Ser du att de runt omkring dig har det stressigt?

Yoga för företag och andra grupper ger bättre arbetsmiljö och ökat välbefinnande så att de runt dig mår bra i sig själva hemma och på jobbet. Yoga minskar stress, är superbra mot värkande axlar & nacke och funkar hur bra som helst i vanliga kläder - yoga är för alla!

Vi skräddarsyr efter ert behov. Välkommen att kontakta oss - Det är en investering!

bottom of page