top of page

Om HjärtaYoga:

2020 fick verkligen en annorlunda start på året, både för mig och för många andra. Jag blev av med mitt älskade jobb inom flyget, ett jobb jag haft i många år, och hade plötsligt väldigt mycket tid över.

Jag insåg efter ett tag att det va nu som jag hade fått chansen att göra något jag velat göra länge. Jag behövde bara bestämma mig om jag skulle våga.

Med många fantastiska människor runt mig, både som aktivt hjälpt mig och de som inspirerat och pushat mig, så valde jag att våga - Jag ville öppna HjärtaYoga!

HjärtaYoga är en studio i Ekeby där jag delar min glädje för yoga och inspirera andra som bor här omkring. Med en intuitiv och inkännande yoga som möter dig där du är idag utan krav. En stund som ger lugn, mer fokus, mer energi eller bara en välbehövlig paus.

 

 ..och fler planer för HjärtaYoga blir det! Vi älskar att jobba lokalt i byn, vi jobbar som konsult, som inspiration i runt i Sverige och utomlands, vi är delaktiga i event, skapar event, jobbar med ideella organisationer mot skolvärlden, Cerifierad yogalärare för barn och tonåringar - kreativiteten och möjligheterna har precis börjat!

Ekeby Badhus Pappa barn

Det viktigaste: har du inte hjärtat i det, så ta dig själv ut ur det.

Om hjärtat bultar för det - Let's go!

bottom of page