top of page

Om Mig & Yoga

Jag anser att yoga är för Dig - om du tar det för vad det är!

 

Jag började yoga för 15 år sedan, jag jobbade då som dansare och danslärare och jag ville att min kropp skulle bli smidigare. Under 2007 jobbade jag i Spanien och blev yogainstruktör för glada turister. Jag använde yoga själv som träning för att jag bara älskade sättet kroppen fick röra sig och det fick mig att känna glädje.

 

Jag kom hem till Sverige 2008 och fick jobb som flygvärdinna. En dröm jag hade haft, det kom dock en period mycket jobb, mycket pendling, oregelbundna arbetstider och stress. Yogan hjälpte mig att hitta tillbaka till lugn.

 

Jag började samtidigt jobba som instruktör för en gymkedja och var med som instruktör på flera träningsresor. Jag älskade alla typer av klasser - vattenträning, dans, Zumba, Piloxing - och Yogan va det pass som fick min kropp att återhämta sig. 

Jag insåg också här att det var många som var i olika faser i livet och kunde ändå mötas i samma yogaklass!

 

När jag sedan väntade min son fick jag igen uppleva yoga på ett helt nytt sätt genom gravidyoga, wow! En helt ny typ av yoga där det mer handlade om förståelse och acceptans för vad kroppen behövde.

 

2020 blev punkten för flygjobb pga pandemin och jag fick möjligheten att starta min egen yogastudio, också en dröm jag haft. Den ena har lett till det andra och idag jobbar jag med yoga, holistisk livsstil och rörelse på heltid - Yogastudioägare HjärtaYoga, Yogiprenör The team of Spirit, Holistisk life Coach, Reiki Healer Holy Fire lll, anläggningsansvarig StudioAktiv24 och resor för TaudienTraining - Det är mycket, magiskt och jag älskar det!

Idag är yoga det som får mig att komma tillbaka till balans. Den får mig att inse när det är dags att känna med hjärtat, när det är dags att fylla på med energi eller när det är dags att ta det lugnt.

 

Det jag vill få fram är att yoga är vad det är - för dig!

Ekeby Badhus Yogastudio
Wild barefoot & free

"Yoga handlar inte om att röra dina tår,

Yoga handlar om vad du lär dig på vägen dit"
 

bottom of page